Equistroem er en webshop, som sælger unikke plejeprodukter og fodertilskud til heste, samt produkter til pleje af rideudstyr og seletøj. Desuden har vi lidt til familiens/staldens hund. Vi er eneste danske forhandler af produkter fra amerikanske Farnam og franske Horse Master. Vi har produkter velegnet til såvel galop-, trav- og rideheste – ligefra elite spring- eller dressurheste til såvel den islandske hest som skovturs hesten. FedVet er et trejde brand som vi udelukkende sælger til dyrlæger. Disse produkter kan du købe gennem din dyrlæge.

Iben Strøm og Jesper Holst Hansen er personerne bag Equistroem. Vi bor på ejendommen Hesthøj som ligger naturskønt lige udenfor Kongerslev på kanten af Lille Vildmose med udsigt til Muldbjergene. Her bor vi sammen med vores 2 børn Josephine og Andreas, samt vores hund Ophelia og vores heste. Vi er meget engageret i dressurridning og opdræt af Dansk Varmblod dressurheste. Vi holder meget af samværet og arbejdet med hestene, og gør vores yderste for at sikre dem den mest optimale pasning og pleje.

Iben Strøm

Jeg står for den daglige drift i Equistroem og er dyrlæge. Jeg har arbejdet både i dyrlægepraksis og i store organisationer med ledelse. Derudover har jeg været dommer i Dansk Varmblod i rigtig mange år. Jeg rider dressur på distriktsplan, og syntes at det er vældig hyggeligt og sjovt, så jeg er en rigtig “dressurtante”.

Jesper Holst Hansen

Jeg arbejder til daglig med udvikling af el-tavler, men de fleste hestefolk kender mig bedst som dressurdommer. Jeg har været dressurdommer i rigtigt mange år og er nu ved at uddanne mig som international dressurdommer. I en årrække har jeg været med til at udvælge de danske heste til verdensmesterskabet for unge dressurheste. Når jeg har mulighed for det rider jeg selv dressur på landsstævneplan.